%100 Doğal
500 TL üzeri ücretsiz kargo
%100 Doğal
500 TL üzeri ücretsiz kargo
Glimo Alfa ile Alfa Kuşağı Çocukların Ağız ve Diş Sağlığına Özel Bakım

Glimo Alfa ile Alfa Kuşağı Çocukların Ağız ve Diş Sağlığına Özel Bakım

Kuşak çatışması kavramını hepimiz duymuşuzdur. Bazılarımızın başına bile gelmiştir. Bu kuşakların isimleri de var. X, Y ve Z kuşaklarını biliyoruz ama şimdi yeni bir kuşak daha var: Alfa kuşağı. Alfalar dijital dünyanın içine doğdular ve büyük ihtimalle gelecek onlardan sorulacak.

Peki Alfa ismi nereden geliyor? X, Y, Z derken alfabedeki harfler bitti ve yeni kuşak için bir tanım gerekiyordu. Alfa kuşağı kavramı ilk kez Avustralyalı fütürist Mark McCrindle tarafından ortaya çıktı. Dünyada ismi konulan son kuşak olan Alfa kuşağı, aynı zamanda 21. yüzyılda doğan ilk kuşak olma özelliğini de taşıyor. Henüz çok yeni bir kavram olması nedeniyle başlangıç tarihi konusunda tartışmalar sürüyor. Birçok medya kaynağı 2010-2011 yıllarını Alfa kuşağı olarak kabul ederken Z kuşağının 2012-2015 tarihlerinde bittiğini savunan görüşte olanlar ise Alfa kuşağının 2013 veya 2016 tarihinde doğduğunu düşünüyor. Henüz içerisindeyken kuşağa isim verilmesi nedeniyle ortaya çıkan bu anlaşmazlıklar, ilerleyen tarihlerde uzmanların ortak bir görüş üzerinde uzlaşması ile son bulabilir. 

Alfa Kuşağının Özellikleri

Alfa kuşağının en büyük üyesinin şu an 13 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. Yani henüz çocuklar. Alfa çocuklarının bazı özelliklerini sayalım:

  • Teknolojinin içindeler ve çok hızlı uyum sağlarlar.
  • Onlar için bireysellik ön plandadır.
  • Kendine odaklı bir kuşaktır.
  • Z kuşağına göre daha dikkatlidirler.
  • Anne ve babaları sürekli bir araştırma içinde bırakırlar. Bu nedenle sağlıklarına özen gösterme eğilimindedirler.

Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı Nasıl Yapılır?

Ebeveynler bilirler, özellikle diş çıkarma döneminde sıkıntılı dönemler yaşayabilirler. İleriki dönemlerde ağız ve diş sağlığı konusunda sıkıntı çekmelerini istemezler. Ebeveynlere katılıyoruz ve onlara bir öneride bulunuyoruz. Çocuklar için özel formüle edilmiş Glimo Alfa, içerdiği %100 doğal hammaddeler, koruyucu, onarıcı ve beyazlatıcı özellikleriyle çocuğunuzun ağız ve diş sağlığını korumasına yardımcı olur.

Yazın Çocukların Ağız ve Diş Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Okullar kapandı, yaz başladı! Şimdi çocuklar için tatil zamanı. Tatilde, parkta, bahçede oyun oynayan, koşan, eğlenip coşan çocukların bu aylarda bir vazgeçilmezi var: dondurma. Büyükler de severek tüketse de çocukların daha çok sevdiği bilinen bir gerçek. Ancak, bazı dondurmaların içeriğindeki şeker ve koruyucular, çocukların ağız ve diş sağlığını tehdit edebilir.

Glimo Alfa ile çocuklarınızın ağız ve diş sağlığına özel bir bakım sunabilirsiniz. %100 doğal formülüyle çocuklarınızın ağız ve diş sağlığını korumaya, onarmaya ve beyazlatmaya yardımcı olur.

Çocuklarımızın Ağız Sağlığını Glimo Alfa ile Koruyoruz

Gelecekte Cumhuriyet’i koruyacak olan çocuklar için anne ve babalara da büyük iş düşüyor. 23 Nisan’ın amacında olduğu gibi onların sağlıklarından sorumlu olan ebeveynlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Onları nasıl koruduklarını biliyor, bu yolda biz de onlara katkı sağlamak adına bir öneride bulunuyoruz. Çocuklar için özel olan böyle bir günde, çocuklara özel üretilmiş, zararlı kimyasal içermeyen, Glimo'nun %100 doğal Glimo Alfa koruyucu, onarıcı ve beyazlatıcı etkileriyle ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olmalarını diliyoruz.